Ultra-Modern YAK Project By Ayutt and Associates Design

Ultra-Modern YAK Project By Ayutt and Associates Design

We proudly gift a new gallery focusing on the YAK challenge, an ultra-present day home byAyutt and buddies design.

while creation became completed in 2013 in Bangkok, Thailand, the designers had created an artfully present day domestic for a small family. standing on 560 rectangular meters of land, with 500 rectangular meters of inner space, the house is prepared with solar and rain sunglasses and a massive greenery region.

The outside layout cantilevers almost 1/2 the shape over the floor area, freeing up area for the garden. The lavatories, provider regions, garage, and staircases are designed as buffer zones, absorbing warmness and improving privacy for the main non-public space. Glass walls appear in the North give up of the house, permitting the much less-intense Northern sunlight interior.

The swimming pool is placed in parallel with the residence itself, drawing cool air into the home. keeping the structure cool during daylight hours was a main difficulty of the design, so move-ventilation from opposing windows in every room changed into factored into the build.

The ground ground is designed with conventional Thai house arrangement, housing a relevant courtyard before having access to the principle living space. The glass enclosed staircase floats overthis the front lawn.The dwelling area without delay connects to the terrace, lawn, and swimming pool with huge folding windows that blur the line between indoors and out.

The higher degree grasp bedroomsitscantilevered over the duration of the the front lobby,designed in a cubic form for dramatic impact. The shapeadds aesthetic price whileproviding coloration to the residence.

The architect set up customized silver aluminum extrusion strips at the wall of the master bedroom and master bathroom for a really modern-day look. these create the illusion ofa silver field floating on a black granite sheet, at the same time as supporting quiet down the bedrooms.

seen over the lower section roof, we see the cantilevered piece of the upper degree putting over the courtyard.

right here’s the critical courtyard, with the whole height outside glass blurring the line between indoor, at the right, and outside settings.

The prolonged pool sits beneath a hardwood patio stretch, with lush yard bracketing it on the left. The indoors of the house is alight over the water.

on foot up the principle entryway, the darkish walls supply manner to the metallic field shape above. rich wooden paneling surrounds the doorway at middle.

here we see the cantilevered upper space inside the mild of day, with the aluminum strips highlighting the shape.

the road aspect of the shape houses this discreet storage, with open again design main into the crucial home structure.

The big, open layout living room vicinity homes a giant, tale bookshelf towards the some distance wall, surrounded through bespoke white current fixtures.

Turning a corner from the kitchen, we see down a lengthy tile-floored hallway. metal counter tops and subtle under-cabinet lighting spotlight the contemporary fashion of the house.

on this area, the whole top glass panels open to a secluded garden place, with the glass wrapped staircase proposing at middle.

The slim black steel frames and enormous use of glass virtually open the house visually, permitting a blending of the herbal and the sleekly cutting-edge elements.

here’s a near up view of the glass wrapped staircase, a first-rate focal point of the house.

The staircase floats inside and out of doors of the primary structure, with a warm natural glow from hardwood steps.

searching down the lush, herbal wooden staircase, the small garden area appears to sprout from within the domestic.

The upper level hallway maintains the rich wooden flooring. inside the distance, we see the tremendous, two story open living room with cabinets excessive enough to require a integrated ladder.

master suite, placed in the upper stage container shape, features rich hardwood floors in contrast to the dark and contemporary smooth surfaces determined elsewhere. complete height glass on each facets opens the distance to the surroundings.

Peering via the massive walk-in closet, presenting glass-panel storage, we see the grasp tub, decked out in white marble.

Returning to the decrease stage, we see the glass hallway panels in absolutely open position, making an allowance for move ventilation in the course of the home.

incredible la interior design via Meridith Baer domestic20 top elegant and comfortable living custom White Kitchen With soaring Ceilings via GTMArchitectsstriking South Yarra condominium upkeep by using Canny

attempt those: KitchensLiving RoomsBedroomsBathroomsDining RoomsFurnitureHome OfficesLaundry RoomsPatiosDecksSwimming PoolsGardensPlants and plants

Source: here