Secluded House Integrated in a Forest Reserve: The Ruben Dishdishyan Retreat

Secluded House Integrated in a Forest Reserve: The Ruben Dishdishyan Retreat

in step with Russian architect Nicholas Lyzlov who developed Ruben Dishdishyan Retreat, the proprietor wanted a crib that become “closed from the friends, but additionally absolutely open to nature. The rear facade of the residence is entirely open there are huge home windows and all the rooms can see the wooded area. The residence is sort of a fairytale.” Brick and wood have been chosen as outdoors finishes, strongly rooting the assignment in its surroundings, a wooded area reserve in Benelux in which local regulations best allowed building on a floor of 4 hundred square meters (4300 square toes).

As you step inside, the soberness slowly melts and even though you're greeted by rooms with tall ceilings, the general sensation is that of warmth and coziness. The colourful ceiling in the residing room adds a bit of playfulness to an interior where social interaction is thus endorsed. some other information you find attractive?

The house was integrated in a woodland reserve in Benelux, where building became most effective allowed on a surface of four hundred square meters (4300 rectangular toes).

Source: here